Over

BLIXEM BOUW

Uw woning zit in goede handen

 

Je thuis is het resultaat van een uniek proces, gebaseerd op een nauwe samenwerking vanaf het eerste ogenblik. Je bent zeker van een complete, geïntegreerde aanpak waarin alles erop gericht is om je woondroom in de beste omstandigheden te realiseren.

 

Vooraf vastgelegde prijzen

Je thuis is gebouwd op een sluitende begroting. Je weet van bij het begin precies wat het gaat kosten. Een uitgebreid lastenboek met een meetstaat en een gedetailleerd ontwerpplan staan hier borg voor.

 

Bouwen in alle vrijheid

Jij bepaalt hoe je wilt wonen. Bouwstijl, materialen, inrichting… Het is allemaal jouw keuze. De architect houdt optimaal rekening met je wensen en zet die om in een concreet plan. Toch nog een aanpassing? We luisteren.

 

Advies en begeleiding van het begin tot het einde

Alles wordt voor je uitgezocht en voor je nagegaan, al je vragen worden beantwoord.

 

Inspirerende ideeën voor een echte thuis

Het project van je leven is in handen van een bouwpartner die z’n ervaring graag met je deelt, zodat je thuis ook een optimale thuis wordt.

 

Een complete service tot na de oplevering

Of je nu kiest voor een woning in een bestaand project, bouwt op je eigen grond of je huis wilt renoveren, je wordt begeleid, geïnformeerd en bijgestaan in elke stap van het proces.

 

Je thuis binnen de afgesproken termijn

De dag waarop je je thuis als eigenaar kan betreden is een moment waar je met spanning naar uitkijkt. We zorgen ervoor dat je dat moment ook tenvolle kan beleven, op de afgesproken dag.

 

Financiële zekerheden en garanties

De realisatie van je thuis is het resultaat van een complete aanpak waarin geen detail over het hoofd wordt gezien. Ook de financiële aspecten zijn perfect geregeld en alle garanties die je maar kan bedenken zijn ingebouwd.

APPARTEMENT, VILLABOUW , PASTORIJWONING BIJBOUWEN EN RENOVATIE

 

 

 

 

Natienlaan 36

3630 MAASMECHELEN

 

TEL.0484 11 50 03

FAX. 089/76 35 07

 

info@blixembouw.be